Вівторок, 2024-04-16
Ямпільська районна рада
Меню сайту
Категорії розділу
2015 [3]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новини обласної ради
Головна » Статті » Розпорядження » 2015

24/о

ЯМПІЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14.09.2015                     Ямпіль                          №24/o

 

 

Про організацію проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» стосовно посадових осіб виконавчого апарату районної ради

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади», ураховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 року № І025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», керуючись статтями 55, 56 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» (далі - перевірка), стосовно посадових осіб виконавчого апарату районної ради (крім виборних посад), визначивши днем початку проведення перевірки 12 жовтня 2015 року.

2. Визначити керуючого справами виконавчого апарату районної ради Лабогу О.Л. відповідальним за організацію проведення перевірки.

3. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого апарату районної ради Баклан Н.А. забезпечити доведення до відома посадових осіб виконавчого апарату районної ради, які підлягають перевірці, у тому числі які знаходяться у відрядженнях, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках по вагітності та пологах, відпустках для догляду за дитиною та відсутні у зв'язку з тимчасовою непрацездатністю, текст цього розпорядження у день його видання.

4. Посадовим особам виконавчого апарату районної ради, щодо яких здійснюється перевірка, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати керуючому справами виконавчого апарату районної ради Лабозі О.Л. власноруч написану заяву про те, що до них застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей про неї за формою, визначеною Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563.

5. Попередити посадових осіб виконавчого апарату районної ради, щодо яких здійснюється перевірка, про те, що неподання ними заяви, зазначеної у пункті 4 цього розпорядження, або повідомлення ними у заяві про  застосування  до  них  заборони,  визначеної частиною  третьою  або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.

6. Спеціалісту І категорії загального відділу виконавчого апарату районної ради Баклан Н.А. спільно з радником голови ради Ключком М.В. забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті районної ради:

тексту цього розпорядження у день його видання;

у триденний термін після одержання заяв, передбачених пунктом 4 цього розпорядження - інформації про початок проходження перевірки особою, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації   з   обмеженим   доступом),   а   також   результатів   проведення перевірки після їх отримання.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник голови                                                        О.К. Губар

 

Категорія: 2015 | Додав: yampilrada (2015-09-24)
Переглядів: 291 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Друзі сайту
Сумська обласна рада -->
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz